+ det kommer

fra kirkebladet

SORGGRUPPEN FOR VESTFYN

SORGGRUPPEN FOR VESTFYN Det er blevet mere "tilladt" at fortælle om sin sorg over at have mistet nogen, man holdt af. Og det er godt! For det hjælper at sætte ord på sin sorg, og det hjælper også at samles med andre, der er i samme situation. Derfor har vi et tilbud om en sorggruppe her i foråret, hen over 6 onsdage, fulgt op af 2 gange i efteråret. "Vi" er præsterne Karin Dahm Mortensen fra Vissenbjerg Kirke og Susanne Andersen fra Kerte, Orte og Skydebjerg Kirker. Sorggruppen samles i Sognelokalerne i Vissenbjerg, Vestergade 4A, 5492 Vissenbjerg. Det foregår onsdag den 9. og onsdag den 23. oktober kl. 16.00-17.30. Det er helt underordnet, om du har oplevet at miste for nylig eller for flere år siden. Ring for spørgsmål og tilmelding til Susanne Andersen, tlf. 6443 1247, LSAN@km.dk eller Karin Dahm Mortensen, tlf. 6447 1006, kdmo@km.dk Klik her og læs folderen om sorg.

Klik her og læs folderen om sorg

Klik her og læs mere om de åbne kirker